Η Γαλατασαράι, ο Χάμες Ροντρίγκες και η αλήθεια

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Τουρκία, ο Χάμες Ροντρίγκες όχι μόνο βρίσκεται στη λίστα της Γαλατασαράι, αλλά έχει ξεκινήσει και επαφές μαζί της! Ποια είναι όμως η αλήθεια... 

Η Γαλατασαράι, ο Χάμες Ροντρίγκες και η αλήθεια

Κάπως μπερδεμένα τα γράφουν οι Τούρκοι. Την Πέμπτη (12/1) κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ στον τοπικό Τύπο ότι η Γαλατασαράι θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες. Είναι ένα σενάριο που σίγουρα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι ρεαλιστικό, γιατί από τη μία η Γαλατά όντως ψάχνει έναν επιτελικό χαφ και δεύτερον, είναι λογικό ο Χάμες να τραβάει πάνω του αρκετά βλέμματα.

Το περίεργο της ιστορίας είναι όμως ότι σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Γαλατασαράι έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον Χάμες, έτσι ώστε να τον πάρει τώρα από τον Ολυμπιακό!

Ωστόσο, υπάρχει μία... λεπτομέρεια. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έως το καλοκαίρι και υπάρχει η προοπτική της επέκτασής του για ακόμη μία χρονιά. Οπότε, αν θελήσει να πάρει τώρα τον Χάμες, θα πρέπει η Γαλατά να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Στη γειτονική χώρα πάντως θεωρούν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, καθώς - όπως σημειώνουν - τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι της Γαλατά θα έρθουν στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές!

Φαίνεται ένα σενάριο που δεν δείχνει να έχει καμία απολύτως βάση.