ΑΕΚ: Πέθανε και ο δεύτερος φίλαθλος που είχε υποστεί ανακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Και ο δεύτερος φίλαθλος της ΑΕΚ που είχε υποστεί ανακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έφυγε από την ζωή αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες. 

ΑΕΚ: Πέθανε και ο δεύτερος φίλαθλος που είχε υποστεί ανακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Πένθος στην οικογένεια της ΑΕΚ, αφού και ο δεύτερος φίλαθλος της Ένωσης έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον 64χρονο Νίκο Καζαντζόγλου ο οποίος πριν την έναρξη του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στην Θύρα 26.

Στον 64χρονο άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήγε στο ΚΑΤ όπου νοσηλευόταν όλες αυτές τις μέρες. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής πριν την έναρξη της ρεβάνς με την Κηφισιά για το Κύπελλο στους δύο φιλάθλους της καθώς τους αποχαιρέτησε με μήνυμα στους φωτεινούς πίνακες της "OPAP Arena".



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110