«Radio Marca»: «Ο Λάτο συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά δεν βιάζεται η Βαλένθια»

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Τόνι Λάτο τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όμως, η Βαλένθια δεν βιάζεται να τον παραχωρήσει τώρα. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, με τον Γκάμπριελ Σουάζο να είναι «σταντ μπάι».  

«Radio Marca»: «Ο Λάτο συμφώνησε με Ολυμπιακό, αλλά δεν βιάζεται η Βαλένθια»

Επικρατεί ο... κακός χαμός τα τελευταία 24ωρα για το θέμα του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια για την πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, την ίδια στιγμή αναζητούν και τον παίκτη που θα τους ενισχύσει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Τόνι Λάτο (Νο1 επιλογή) και Γκάμπριελ Σουάζο (Νο2) είναι οι παίκτες με τους οποίους βρίσκεται ο Ολυμπιακός σε ανοικτή γραμμή. Με τον Σουάζο ουσιαστικά υπάρχει ταύτιση απόψεων και ο Χιλιανός περιμένει ένα σινιάλο από... Πειραιά μεριά, έτσι ώστε να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Λάτο που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μίτσελ, ο οποίος μάλιστα έχει μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, εμφανίζεται από το «Radio Marca» να έχει πει ουσιαστικά το «ναι» στον Ολυμπιακό και να περιμένει την πορεία των διαπραγματεύσεων των Πειραιωτών με την Βαλένθια.

Η δε Βαλένθια που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει την απόφασή της για τον Λάτο, ο οποίος μεταξύ άλλων απασχολεί και τις Μπέτις, Χετάφε.

Πλέον, η υπόθεση του αριστερού μπακ έχει μπει στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται μέχρι και την Τετάρτη (11/1) να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.