ΠΑΟΚ: Καθησυχαστικός ο Λύρατζης

Ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε μετά από καιρό στον ΠΑΟΚ, έπαιξε βασικός στο 3-0 με την Λαμία και δήλωσε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό οι ενοχλήσεις που ένιωσε στους κοιλιακούς. 

ΠΑΟΚ: Καθησυχαστικός ο Λύρατζης

Η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού του συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και προσφορά στη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας.

O διεθνής αμυντικός αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

«Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Βγήκα προληπτικά γιατί είχα κάποιες μικρές ενοχλήσεις. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή έρχονται κι αυτοί. Είχα ανθρώπους που με στήριξαν και είχα καλή ψυχολογία. Νιώθω καλά και δεν το σκέφτομαι», τόνισε για τον εαυτό του, ενώ για την ομάδα του:

«Η ομάδα δείχνει διαφορετικό πρόσωπο. Τρέχουμε ένα καλό σερί. Μένω στο αποτέλεσμα, αυτό άλλαξε για τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε πιο γρήγορα, σκοράρουμε περισσότερα γκολ συγκριτικά με τον πρώτο γύρο».