Πετσόνι: «Έμοιαζε σαν μαφία ο Απόλλωνας»

Ο Κέβιν Πετσόνι άφησε αιχμές για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Πετσόνι: «Έμοιαζε σαν μαφία ο Απόλλωνας»

Ένας από τους παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος, έπειτα από τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια, είναι ο μέσος Κέβιν Πετσόνι.

Πλέον ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Χέσεν Ντράιχ και μίλησε στην ιστοσελίδα «www.fupa.net» αναφερόμενος στην εμπειρία που είχε στην ελληνική ομάδα: «Στην αρχή όλα ήταν καλά, αλλά μετά παρουσιάστηκε το πρόβλημα που ξέρουμε πως μπορεί να παρουσιαστεί σε αυτές τις χώρες. Ο πρόεδρος θέλησε να επηρεάσει τα πράγματα, αυτό έμοιαζε σαν μαφία».

Υπενθυμίζεται πως καταγγελίες κατά του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης προχώρησε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ισμαέλ Βαλενσιέν.

Πώς συνδέονται οι δύο άνδρες

Ο Κέβιν Πετσόνι ήταν μια από τις επιλογές του Ισμαέλ Βαλενσιέν κατά την μεταγραφική περίοδο. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είχε φέρει ποδοσφαιριστές δικής του επιλογής, όμως όταν του ζητήθηκε να γίνουν προσθήκες προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ο Βαλενσιέν ήταν αρνητικός.

Τελικά η ομάδα δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο της, ο Βαλενσιέν απολύθηκε και ξεκίνησε έναν «βρώμικο πόλεμο» κατά του Απόλλωνα και του προέδρου της ομάδας. Σε αυτό τον ακολούθησε και ο Κέβιν Πετσόνι, ο οποίος είπε στους συμπατριώτες του πάνω - κάτω τα ίδια πράγματα που είχε ξεστομίσει και ο τεχνικός που απολύθηκε.