Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Εύκολα πέρασε από τη Νίκαια ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 2-0 του Ιωνικού. Ντεμπούτο για τον Ροντινέι, υπέροχα γκολ από Μπακαμπού, Φορτούνη.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Θεατής στο παιχνίδι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, αφού το ματς την περισσότερη ώρα παιζόταν στην περιοχή του Ιωνικού.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε αρκετά ψηλά στο γήπεδο και όλες του οι σέντρες ήταν πετυχημένες κάτι που έλειπε από δεξί μπακ της ομάδας του Πειραιά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είχε αρκετή δουλειά, αφού ο Ιωνικός δεν έβγαλε αρκετές επιθέσεις για να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό.

ΝΤΟΙ

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόι, ο οποίος επίσης όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Το παιχνίδι πήγε πολλές φορές από την πλευρά του και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δέχτηκε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά θα μπορούσε να έχει πιο σωστές επιλογές σε ορισμένες στιγμές στην επίθεση.

ΕΜΒΙΛΑ

Σταθερός γι’ ακόμα ένα παιχνίδι ο Γάλλος έκανε σημαντική δουλειά στη μεσαία γραμμή έχοντας στο πλευρό του τον Ιν Μπομ.

ΙΝ ΜΠΟΜ

Εντυπωσιακός γι’ ακόμα ένα ματς ο Χουάνγκ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό με πάσες ακριβείας. Από δική του πάσα έγινε το 1-0, ενώ απέδειξε ότι είναι πολύτιμος για την ομάδα του Πειραιά παίζοντας κάθετα τη μπάλα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Έχασε την ευκαιρία στο 13’, αλλά είχε αρκετή συμμετοχή στο παιχνίδι και ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις. Έβαλε ένα υπέροχο γκολ στο 40’ δείγμα της κλάσης του. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να μένει από δυνάμεις.

ΧΑΜΕΣ

Σπουδαίο πρώτο ημίχρονο από τον Ροντρίγκες. Έφτιαξε τη φάση του 13’ που ο Φορτούνης δεν κατάφερε να την τελειώσει σωστά, πέτυχε ένα γκολ που του ακυρώθηκε και γενικά ήταν μέσα σε όλες τις καλές στιγμές του Ολυμπιακού.

ΜΠΙΕΛ

Στο ξεκίνημα του ματς μπήκε σε κάποιες καλές συνεργασίες, αλλά στη συνέχεια χάθηκε από το παιχνίδι και δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή.

ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ

Μέχρι τώρα αυτό που του έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα, διότι την καλή κίνηση στο γήπεδο την έχει. Ο Κονγκολέζος, ωστόσο στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χουτεσιώτη και έκανε το 1-0.

ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 84’ και το διάστημα που αγωνίστηκε και πάλι έβγαλε καλά στοιχεία στο γήπεδο. Είχε σωστά κλεψίματα και ένα καλό σουτ για να σκοράρει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Πέρασε στο παιχνίδι στο 65’ και ήταν αρκετά δραστήριος και μέσα σε 2-3 καλές στιγμές του Ολυμπιακού.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Έπαιξε λίγο, αλλά θα μπορούσε να έχει σκοράρει, όμως του στέρησε το γκολ ο Τσιγκρίνσκι.

ΓΚΑΡΙ

Μπήκε στο γήπεδο στο 73’ και δεν έκανε κάτι το εξεζητημένο, ενώ και οι σέντρες που έβγαλε δεν ήταν σωστές.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Πέρασε ως αλλαγή στο 73’ και σε αυτό το διάστημα που έπαιξε έχασε μία ευκαιρία που για την κλάση του δεν χανόταν, ενώ έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπουχαλάκη.