Ολυμπιακός: Η επιστροφή Βατσλίκ και οι αποχωρήσεις

Η «μάχη» στο ρόστερ του Ολυμπιακού για μία θέση και η επιστροφή του Τόμας Βατσλίκ μετά την πολύμηνη απουσία του από τη δράση.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Βατσλίκ και οι αποχωρήσεις

Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που η κουβέντα για τις μεταγραφές δεν τελειώνει ποτέ. Έτσι και τώρα που έχει ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι λογικό να αναπτύσσονται πολλά σενάρια για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.

Δεδομένα θα αποκτηθούν παίκτες για να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να φύγουν και όσοι δεν υπολογίζονται. Διότι οι Πειραιώτες ναι μεν έχουν κάνει στην… άκρη κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά από την άλλη θα πρέπει να αποδεσμευτούν και αυτή είναι μία διαδικασία που δεν είναι και τόσο απλή. Όπως και να 'χει είναι συμβόλαια που βαραίνουν τον προϋπολογισμό της ομάδας του Πειραιά.

Παράλληλα, όμως, αναμένεται μεγάλη… μάχη και για τον «άσο». Ο Πασχαλάκης έχει πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό και με τον Αστέρα Τρίπολης έχει στο ενεργητικό του και μία πολύ σημαντική απόκρουση. Σε περίπου 15 ημέρες αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ και ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος τραυματίστηκε τον Σεπτέμβριο και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο.

Με την επιστροφή του Τσέχου ο Ολυμπιακός θα έχει τέσσερις τερματοφύλακες, αφού στο ρόστερ υπάρχουν οι Τζολάκης και Κρίστινσον. Και εκεί θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ενώ θυμίζουμε πως υπήρχε πριν η σκέψη να δοθεί δανεικός ο Τζολάκης προκειμένου να πάρει παιχνίδια.