Πήρε άδεια ο ΟΦΗ για το "Γεντί Κουλέ" και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και ο ΟΦΗ επιστρέφει στο σπίτι του...

Πήρε άδεια ο ΟΦΗ για το "Γεντί Κουλέ" και περιμένει τον ΠΑΟΚ

Μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας στις μικρότερες κατηγορίες ο ΟΦΗ επέστρεψε εκεί που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία. Μοναδικό «αγκάθι» στη μεγάλη επιστροφή ήταν η ακαταλληλότητα της φυσικής του έδρας να φιλοξενήσει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

Έτσι οι Κρητικοί ζήτησαν από τις αρμόδιες αρχές να αγωνιστούν στα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα που γινόντουσαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τη βελτίωση της κατάστασης στο γήπεδο και σήμερα έφτασε η στιγμή που το γήπεδο κρίθηκε κατάλληλο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, υπέγραψε την επιστροφή του ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ λοιπόν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι «μελανόλευκοι» ταξίδεψαν στη Νέα Σμύρνη και πήραν το βαθμό ισοπαλίας από τον Πανιώνιο (2-2) ενώ για τη 2η αγωνιστική ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Με την ολοκλήρωση της προσωρινής διακοπής του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν παράλληλα και τα έργα του γηπέδου και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή έχει ξεκινήσει…

Το Σάββατο λοιπόν 15/9 στις 18:30 η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στο «Γεντί Κουλέ» όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι του ΟΦΗ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στη πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας τους στη φυσική της έδρα και να μας χαρίσουν εικόνες βγαλμένες από τα παλαιότερα χρόνια.