Πάρντιου: «Παραφωνία η διαιτησία - Έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο»

Δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού έκανε για λογαριασμό του Άρη ο Άλαν Πάρντιου. 

Πάρντιου: «Παραφωνία η διαιτησία - Έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο»

Την νίκη έστω και δύσκολα πήρε ο Άρης στην έδρα του επί του Παναιτωλικού με 1-0 με τον Άλαν Πάρντιου να έχει παράπονα τόσο από τους παίκτες του, όσο και από τη διαιτησία.

Ο τεχνικός του Άρη χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα ως παραφωνία ενώ από τους παίκτες του ζήτησε περισσότερο σκοράρισμα.

Για τον τραυματισμό του Πάλμα είπε πως είναι νωρίς για να κρίνουμε αλλά δε θα ήθελα να τον χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διαιτησία: «Η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τη νίκη αλλά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι εξαγριωμένος με τον διαιτητή ο οποίος δεν τα πήγε καλά και θα έλεγα ότι ήταν η παραφωνία του παιχνιδιού».

Για την απόδοση των παικτών του: «Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ για να μην γίνει αυτό που συνέβη στο τέλος όπου οι αμυντικοί μας προσπάθησαν με υπερπροσπάθεια να κρατήσουν αυτό το 1-0. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει και δεύτερο και τρίτο γκολ».

Για τον τραυματισμό του Λούις Πάλμα: «Δεν μπορώ να έχω εκτίμηση αυτή τη στιγμή αλλά είδα ότι ήταν ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο Πάλμα είναι πολύτιμος παίκτης για εμάς, ειδικά στις τελευταίες εβδομάδες και δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να τον χάσουμε»