Άλλος Ολυμπιακός με Αστέρα: Δεν έμεινε κανείς από την περσινή 11αδα

Άλλαξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει βασικοί στο περσινό εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Άλλος Ολυμπιακός με Αστέρα: Δεν έμεινε κανείς από την περσινή 11αδα

Πέρσι τέτοια εποχή και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης. Ίδιο ήταν το κλίμα με την ομάδα του Πειραιά να έχει προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Η αναμέτρηση με τους Αρκάδες, ωστόσο έμεινε στο 1-1 και οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν δύο σημαντικούς βαθμούς. Από εκείνο το ματς είχε αρχίσει και η ταραχή για την ομάδα του Πειραιά. Όλα αυτά, όμως, έχουν γίνει μάθημα στον Ολυμπιακό που δεν θέλει να πέσει στην ίδια παγίδα και έχει τα μάτια του «14» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε πόσοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε εκείνο το 1-1 υπάρχουν σήμερα στην ομάδα. Κανένας από εκείνη την ενδεκάδα δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι Πειραιώτες είχαν παραταχθεί με τους: Καπίνο, Ρομαό, (78' Ανδρούτσος), Οτζίτζα Οφόε, Τζούρτζεβιτς, Μάριν (57' Πάρντο), Ζιλέ, Καρσελά (57' Εμενίκε), Ένγκελς, Ζντιέλαρ, Φιγκέιρας και Σεμπά.

Ακόμα και ο Ανδρούτσος που είχε παίξει ως αλλαγή σε εκείνο το παιχνίδι είναι εκτός πλάνων για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί στον αγώνα της Κυριακής, με έντεκα νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς που είχε πριν ένα χρόνο.