Μπράτσος: «Ανώτερη η ΑΕΚ - Περίφανος για Φαν Βέερτ»

Δηλώσεις μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ έκανε ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

Μπράτσος: «Ανώτερη η ΑΕΚ - Περίφανος για Φαν Βέερτ»

Ήττα με 4-0 δέχτηκε από την ΑΕΚ ο Βόλος στην έδρα του για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν έκρυψε της απογοήτευσή του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ δήλωσε πως πρέπει να παραδεχτούν την ανωτερότητα του αντιπάλου. Παράλληλα αποκάλυψε και τι είπε στον πρώην παίκτη του, Τομ Φαν Βέερτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Πάντα μια ήττα φέρνει απογοήτευση, πόσω μάλλον με ένα τόσο ευρύ σκορ. Είχαμε προσδοκίες από αυτό το ματς. Αυτή η ομάδα μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε προσδοκίες, το έχει δείξει στο παρελθόν, αλλά πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα αγωνιστικά και πρέπει να παραδεχτείς την ανωτερότητα της άλλης ομάδας. Δεν θα σταθώ σε απουσίες.

Η είσοδός μας στο παιχνίδι ήταν καλή, κρατούσαμε την ΑΕΚ μακριά από την περιοχή μας, αλλά μετά το πρώτο γκολ που ήρθε από μια στατική φάση έπεσε ο διακόπτης. Έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι. Ο Βόλος είναι μια ομάδα που πάντα προσαρμόζεται στις συνθήκες, έχουν έρθει τρία νέα παιδιά και προσπαθούμε να τους ενσωματώσουμε», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας.

Για το τι είπε στον Φαν Βέερτ μετά τον αγώνα: «Του είπα ότι είμαι περήφανος για αυτόν, την εξέλιξή του και αυτό που συνεχίζει να κάνει».