Καζίας: «Ότι μπορούμε για να ανεβάσουμε τον Πανσερραϊκό στη Super League»

Ότι μπορεί για να ανέβει ο Πανσερραϊκός στην Super League θα κάνει ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καζίας όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Καζίας: «Ότι μπορούμε για να ανεβάσουμε τον Πανσερραϊκό στη Super League»

O Τάσος Καζίας, πρόεδρος του Πανσερραϊκού, επισήμανε σε δηλώσεις του πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ανέβει η ομάδα των Σερρών στην Super League, κάνοντας και ειδική αναφορά στη συνεισφορά του Παύλου Δερμιτζάκη στην ομάδα με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Αρχικά ανέφερε: «Προχωρήσαμε σε μία αλλαγή προπονητή (έφυγε ο Ελευθερόπουλος, πήγε ο Δερμιτζάκης) και σε συνδυασμό με το ρεπό και νομίζω ότι ταιριάξαμε περισσότερο με τον κύριο Δερμιτζάκη, παρά τα προβλήματα που έχουμε τα οποία αντιμετώπισε και ο κύριος Ελευθερόπουλος, ωστόσο μπορεί να έγινε καλύτερη διαχείριση με τον κύριο Δερμιτζάκη στο πιο μικρό ρόστερ. Πήραμε την ομάδα από πολύ χαμηλά. Θέλουμε όταν θα είναι έτοιμος ο σύλλογος να κάνει το επόμενο βήμα. Να είμαστε έτοιμοι για τη διαχείριση και θα κάνουμε ότι μπορούμε για την άνοδο».

Ενώ κατέληξε: «Υπάρχουν μεγάλες ομάδες στην κατηγορία όπως η ΑΕΛ που χθες είχε μία εξαιρετική συμπεριφορά στο γήπεδο μας όπως και ο Ηρακλής, εμείς προσπαθούμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να επιτευχθεί η άνοδος».