Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Μαντσίνι

Ολυμπιακός και Μαντσίνι είναι πολύ κοντά στη συμφωνία προκειμένου να κλείσει οριστικά το σίριαλ της μεταγραφής του Αργεντινού.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Μαντσίνι

Είναι θέμα ημερών να τελειώσει οριστικά το θέμα του Ντανιέλ Μαντσίνι για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός θα γίνει η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του Πειραιά. Ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα τους πολύ καιρό τώρα και θα μπορούσε να έχει ντυθεί στα ερυθρόλευκα το περασμένο καλοκαίρι.

Το θέμα με τον Μαντσίνι έχει μπει στην τελική του ευθεία και θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. Ο Άρης έχει επιβεβαιώσει πως υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ γίνεται λόγος και για εμπλοκή της ρωσικής Κρίλια. Μάλιστα οι Ρώσοι προσφέρουν ένα μεγάλο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, το οποίο δεν φαίνεται να τον συγκινεί.

Οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Μαντσίνι θα πιάσει λιμάνι τα επόμενα εικοσιτετράωρα και είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Ο παίκτης πριν είχε έρθει σε ρήξη με τον Άρη και πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ έπαιξε και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί να φαίνεται πως το θέμα είναι ανοιχτό με τον Μαντσίνι να έχει μπει σε μία διαδικασία σκέψης, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει με τον Αργεντινό και απλά αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα κάτι που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.