ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, έβγαλε προπόνηση ο Αμραμπάτ

Για διάστημα 10 ημερών θα μείνει για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος που υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Λαμία. Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ο Αμραμπάτ

ΑΕΚ: Θλάση ο Μάνταλος, έβγαλε προπόνηση ο Αμραμπάτ

Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 3-0 για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (23/12) ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ιατρικό δελτίο της «Ένωσης» η θλάση είναι ελαφριά μορφής.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών, με την κατάσταση του να εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Από την άλλη, στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά τον Τσούμπερ μπήκε και ο Αμραμπάτ και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο. Επιπλέον στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα 26/12 και ο Βίντα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός για την ένωση είναι και ο Μοχαμάντι που τραυματίστηκε στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα του Ιράν, και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την περασμένη Πέμπτη (22/12) στο Λονδίνο, και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εκτιμηθεί όταν επιστρέψει στην Αθήνα.