ΑΕΚ: Νυστέρι για Μοχαμάντι στο Λονδίνο...

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι χειρουργήθηκε στο Λονδίνο για την αποκατάσταση του τραυματισμού, στους προσαγωγούς, που υπέστη στον αγώνα του Ιράν με τις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον χρόνο της αποθεραπείας του να ξεκαθαρίζει μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

ΑΕΚ: Νυστέρι για Μοχαμάντι στο Λονδίνο...

Την πύλη του χειρουργείου διέβη, την Πέμπτη (22/12) Μίλαντ Μοχαμάντι για την αποκατάταση του τραυματισμού που αποκόμισε στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ.

Ο αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας της ΑΕΚ μετέβη στο Λονδίνο για τη χειρουργική αποκατάσταση της αποκόλλησης τένοντα του δεξιου μακρού προσαγωγού, με την επέμβαση να διεξάγει ο δρ. Έρνεστ Σίλντερς

Ο διεθνής Ιρανός αναμένεται να είναι στην Αθήνα τις επόμενες 48ώρες και τότε θα μπορούν να ειπωθούν περισσότερα πράγματα αναφορικά με το χρονικό διάστημα απουσίας του καθώς θα τον εξετάσει το ιατρικό τιμ της «'Ενωσης» που θα δει και τα στοιχεία από την επέμβαση.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις-τέσσερις εβδομάδες αλλά ο ακριβής χρόνος ενσωμάτωσης του στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ θα γίνει τα επόμενα 24ώρα.