ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1: Σπουδαίο «διπλό» με Έρλινγκμαρκ

Ο Ατρόμητος πέρασε από το Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ με υπέροχο σουτ του Έρλινγκμαρκ στο 43’. 

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1: Σπουδαίο «διπλό» με Έρλινγκμαρκ

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά, πάτησε καλύτερα και θέλησε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ωστόσο όποιες φορές έφτασε κοντά στο γκολ, ο Γιαννιώτης ήταν εκεί που έπρεπε ή οι παίκτες του Νταμπράουσκας δεν είχαν σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε, ο Έρλινγκμαρκ πήγε δίπλα στον Γκονζάλες και ο Φριντζόνσον έπαιξε πιο ελεύθερα πίσω από τον Τζαβίδα και οι φιλοξενούμενοι λειτούργησαν καλύτερα.

Μάλιστα σε ένα κομβικό σημείο (43’), πήραν και κεφάλι στο σκορ με το υπέροχο σουτ βολέ στην κίνηση του Έρλινγκμαρκ, μετά το κακό διώξιμο του Μεγιάδο αλλά και την κακή τοποθέτηση του Ντίκο, ο οποίος δεν ήταν κοντά στον Σουηδό σκόρερ του Ατρόμητου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ και πάλι μπήκε δυνατά. Κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης που ήρθε νωρίς με τον Βούρο αλλά ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ήταν οριακά σε θέση οφ σάιντ (51’). Στο 64’ ο Ντίκο είχε σουτ στο δοκάρι (αριστερό) στο καλό 20λεπτο του ΟΦΗ όπου δεν ήρθε το γκολ.

Με την είσοδο του Νέιρα, ο Νταμπράουσκας άλλαξε το σύστημα και από τριάδα στην άμυνα, έπαιξε με τέσσερις, ωστόσο ο Ατρόμητος μετά και τις κινήσεις του Κρις Κόλμαν, ο Ατρόμητος ισορρόπησε, είχε κοντά τις γραμμές του και κράτησε σχετικά εύκολα αυτό το 0-1, αφού ο ΟΦΗ μπορεί είχε την μπάλα στα πόδια του αλλά ήταν νευρικός και δεν μπορούσε να φτιάξει τη μεγάλη φάση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Σκόρερ: 43’ Έρλινγκμαρκ

Δοκάρι: 64’ Ντίκο

Οι συνθέσεις…

ΟΦΗ: Μανδάς – Βούρος, Πασαλίδης (66’ Νέιρα), Διαμαντής – Λάρσον, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Τοράλ (84’ Ντουρμισάι) – Μπιφουμά (46’ Γκερέρο), Ντίκο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38’ Στρούγγης), Ντε Μποκ – Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76’ Οικονομίδης) – Ροτάριου (71’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (71’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (77’ Κιάρτανσον)