ΑΕΚ: Αεροπλάνο με ...νοήμα σε ανάρτηση για τον Κικάνοβιτς από τον ατζέντη του!

Ο ατζέντης του Μπέντζι Κικάνοβιτς, που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ προχώρησε σε ανάρτηση όπου φιγουράρει όλο ...νόημα ένα αεροπλάνο

ΑΕΚ: Αεροπλάνο με ...νοήμα σε ανάρτηση για τον Κικάνοβιτς από τον ατζέντη του!

Λάδι στη ...φωτιά των δημοσιευμάτων για τον πελάτη του και την ΑΕΚ έβαλε ατζέντης του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Αναρτώντας φωτογραφία του 22χρονου παίκτη (Αμερικανός με Βοσνιακό διαβατήριο) σε στόρι του Instagram το γραφείο μάνατζερ του προσθεσε και ένα emoji (όλο νόημα...) αεροπλάνου.

Το θεμα ειναι αν αυτή η κίνηση του προμηνύει εξελίξεις με την «Ένωση» ή πόσω μάλλον προχωρημένες συζητήσεις των δύο πλευρών σε τέτοιο βαθμό ώστε να ταξιδέψει ο παίκτης στην Ελλάδα, μένει να φανεί.

Πάντως, σχετική απορία εξέφρασε και ο Φαβιάν Ρενκέλ, δημοσιογράφος με ειδικότητα στο MLS, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση:

Η περίπτωση του Κικάνοβιτς δεδομένα απασχολεί του «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει το εάν πρόκειται για τόσο προχωρημένη περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άσος της Σαν Χοσέ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο MLS τον Μάιο του 2021 υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα κι έκτοτε μετρά συνολικά 49 συμμετοχές (10 γκολ/6 ασίστ) με τη φανέλα της αμερικανικής ομάδας.