Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μίτσελ δεν είναι από τους προπονητές που ανοίγουν τα χαρτιά τους, όμως, μες στις άκρες σαν να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΣ την Τετάρτη. Ναι μεν θα περιμένει να δει την κατάσταση του Ιν-Μπομ ή του Παπασταθόπουλου, μήπως την τελευταία στιγμή μπουν στην ενδεκάδα, αλλά σε γενικές γραμμές έχει καταλήξει στους παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος για να φύγουν με το διπλό από τα Γιάννενα οι Πειραιώτες.

Οι Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες και Μπιέλ δεν πρόκειται να μείνουν εκτός ενδεκάδας. Για τις υπόλοιπες θέσεις, αν ο Ιν-Μπομ είναι 100% καλά, τότε θα ξεκινήσει. Αν όχι, ο Κασάμι θα διεκδικήσει φανέλα βασικού μαζί με τους Αγκιμπού και Σαμασέκου. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μαρσέλο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα.

Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί φαινόταν ότι θα έχει το προβάδισμα μετά τη δυστοκία του Μπακαμπού και με τον Ατρόμητο. Όντως, αυτό το προβάδισμα εξακολουθεί να υφίσταται, όμως είναι ισχνό... Στο 55-45% να ξεκινήσει ο Μαροκινός και όχι ο Μπακαμπού.