Δεν του βγαίνει ο Αγκιμπού στα πλάγια

Και θα τον «δουλέψει» πλέον για τα χαφ.

Δεν του βγαίνει ο Αγκιμπού στα πλάγια

Ο Μίτσελ έχει τους λόγους του που επιμένει στον Αγκιμπού. Θέλει τα τρεξίματά του, το γεγονός ότι καταπίνει χιλιόμετρα, ότι θα πιέσει ψηλά. Να είστε σίγουροι βέβαια ότι αν ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν προερχόταν από τραυματισμό ή ο Χάμες ξεκινούσε προχθές, τότε ο Αγκιμπού θα καθόταν στον πάγκο.

Ωστόσο, ο Μίτσελ επιμένει να βάζει τον Αφρικανό, ασχέτως αν δεν του βγαίνει ως επιλογή (και ειδικά όταν τον περνάει ως εξτρέμ), γιατί πολύ απλά θέλει να τον έχει στο ροτέισον ενόψει του β’ γύρου. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει από το νέο έτος ανά τρεις τέσσερις μέρες. Είναι βαρύ το πρόγραμμα και χρειάζονται όλοι. Ο Μίτσελ θεωρούσε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στα πλάγια, αλλά η αντικατάστασή του στο ημίχρονο προφανώς κάτι δείχνει.

Τον Αγκιμπού τον έχει στο μυαλό του περισσότερο για τα χαφ. Τον είχε και για τα πλάγια, αλλά όταν αναγκάζεται με τον ΠΑΟΚ να τον βγάλει άρον άρον, με τη Νότιγχαμ να του αλλάξει θέση άρον άρον στο ημίχρονο (από τα πλάγια τον πέρασε στον άξονα) και με τον Ατρόμητο να τον αντικαταστήσει, κάτι σημαίνει ως προς το πώς θα τον διαχειριστεί από τώρα και στο εξής. Περισσότερο στα χαφ θα τον βλέπουμε. Και φυσικά όχι από την αρχή, αλλά όταν παραστεί ανάγκη και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρεξίματα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ