ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Πινέδα από Ολλανδία και Ιταλία

Ομάδες από την Ολλανδία και την Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Πινέδα της ΑΕΚ, σύμφωνα με μεξικάνικα δημοσιεύματα.

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Πινέδα από Ολλανδία και Ιταλία

Ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες υπάρχει για τον Ορμπελίν Πινέδα σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό.

Όπως τόνισε η μεξικάνική έκδοση της Marca - στο περιθώριο συνέντευξης του άσου της ΑΕΚ για τη συμμετοχή του Μεξικό στο Μουντιάλ του Κατάρ - ομάδες από την Ιταλία και την Ολλανδία εξετάζουν την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται ποιες.

«Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του στην Ευρώπη τον φέρνει στη βιτρίνα για να ενδιαφερθούν και άλλοι σύλλογοι. Ο Πινέδα θέλει να μείνει στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και την Ολλανδία. Ο Μεξικανός είναι δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξει περιβάλλον», γράφτηκε σχετικά.

Στο ίδιο θέμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του που μιλάει για την επιλογή του να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, τονίζοντας παράλληλα πως (για την ώρα) μένει πιστός στην ΑΕΚ:

«Πάντα το έλεγα, πρέπει να ρισκάρεις στη ζωή, η πρώτη μου φάση στην Ευρώπη ήταν δύσκολη, υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν τι έκανα εκεί, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες από το Μεξικό.

Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ (σ.σ. ως δανεικός) για άλλους έξι μήνες, θα σας το ξεκαθαρίσω. Θα προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί δεν είναι γνωστό, πού μπορείς να βρεθείς».