«Προς επιστροφή από Ολυμπιακό σε Μπλάκπουλ ο Μπόουλερ»

Αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια για επιστροφή του Τζος Μπόουλερ στην Μπλάκπουλ μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού

«Προς επιστροφή από Ολυμπιακό σε Μπλάκπουλ ο Μπόουλερ»

Είναι εύλογο να σκεφτεί κανείς ότι ο αποκλεισμός του Τζος Μπόουλερ από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελεί ένδειξη ότι ο Άγγλος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μίτσελ στις ευκαιρίες που του έδωσε. Ή απ' όσα είδε στις προπονήσεις.

Κι επειδή ο Μπόουλερ είχε αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή από την Μπλάκπουλ και δόθηκε στον Ολυμπιακό με δανεισμό, υπάρχει ρεπορτάζ στην Αγγλία που αναφέρει ξανά το γνωστό σενάριο. Ότι είναι πια πολύ πιθανό, αφού δεν υπολογίζεται για το ματς του Ολυμπιακού για το Κύπελλο, να πάει ξανά πίσω στην Μπλάκπουλ ο παίκτης. Καθώς εκεί θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ως δανεικός πλέον από την Φόρεστ, στο υπόλοιπο της σεζόν.

Θα πρέπει να περιμένουμε πάντως γιατί απόφαση ακόμα δεν υπάρχει ούτε για τον Μπόουλερ ούτε για τον Λάιντνερ που επίσης έμεινε εκτός και λέγεται ότι θα δοθεί κάπου δανεικός από τον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια. Φυσικά ο αποκλεισμός των δύο από το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο δεν είναι εξέλιξη προς την πλευρά της παραμονής των δύο παικτών στο ρόστερ.