Ολυμπιακός: Η αποστολή για Ατρόμητο, μέσα ο Χάμες και ο Ανδρούτσος

Χωρίς τους μουντιαλικούς και τον Μπόουλερ, αλλά με Χάμες και Ανδρούτσο ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (15/12-19.30). Οι επιλογές του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Ατρόμητο, μέσα ο Χάμες και ο Ανδρούτσος

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο (15/12-19.30) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο και στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες ήταν αναμενόμενη, ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ είναι και ο Θανάσης Ανδρούτσος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έξω έμεινε ο Μπόουλερ, όπως και ο Λάιντνερ, σημάδι ίσως και για το μέλλον τους στην ομάδα. Εκτός οι παίκτες που έλειπαν για το Μουντιάλ (οι Χουάνγκ, ο Σισέ και ο Κούντε) και οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Μπα, Βατσλίκ, Βαλμπουενά. Όπως και οι Άβιλα, Αμπουμπακάρ που δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.