ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με την Λαμία (21/12)!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία, για την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 20 ευρώ.

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με την Λαμία (21/12)!

Σε ρυθμούς ...αγωνιστικούς ξαναμπαίνουν στην ΑΕΚ αφού εκτός του πρώτου αγώνα με την Κηφισιά για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με την Κηφισιά (15/12, 21.30) υπάρχει κι εκείνος με την Λαμία σε μια εβδομάδα (21/12, 17.00) για την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου (ή 14η) του πρωταθλήματος της Super League.

Mάλιστα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκαναν γνωστό ότι βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα με τους Φθιώτες, στο καινούργιο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Η πώληση τους, κατά τα ειωθότα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με τα φθηνότερα εξ αυτών να κοστολογούνται 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τη Λαμία, την Τετάρτη (21/12 – 17.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου»