Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι και η «πίεση» στον Ροντινέι

Ο Ροντινέι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για βασικός στα δεξιά της άμυνας, αλλά ο Μάριος Βρουσάι δείχνει έτοιμος για τον ανταγωνισμό με τον Βραζιλιάνο άσο προς όφελος της πειραϊκής ομάδας. 

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι και η «πίεση» στον Ροντινέι

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντινέι και ο Βραζιλιάνος άσος θα μπει κατευθείαν στη δουλειά για να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να γνωριστεί με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό πλάνο του Μίτσελ. Ο 30χρονος άσος που έχει δικαίωμα συμμετοχής από τις αρχές Γενάρη και το ματς με τον Ιωνικό, θα είναι φυσικά η πρώτη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ και γι΄αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ώστε να καλυφθεί αυτό δεν... καλύφθηκε από Βρσάλικο και Άβιλα.

Το θετικό όμως για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ είναι ότι συνεχίζει να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά ο παίκτης που θα είναι βασικός μέχρι να μπει στην εξίσωση ο Ροντινέι. Ο Μάριος Βρουσάι έκανε ακόμη ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Νότιγχαμ και έδειξε φορτσάτος για να βοηθήσει την ομάδα του στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, τον ΠΑΣ και τον Αστέρα για το πρωτάθλημα και για όποιο άλλο παραστεί ανάγκη.

Ο Βρουσάι έδειξε σημαντική βελτίωση και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του απέναντι σε δύσκολους εξτρέμ όπως αυτοί της Φόρεστ, με αρκετό δυναμισμό στο παιχνίδι του πέραν της τεχνικής κατάρτισης. Κι ο Μίτσελ περιμένει ακόμη περισσότερα από έναν παίκτη που εφόσον συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμό θα είναι και ανταγωνιστικός στον Βραζιλιάνο στη διάρκεια της σεζόν, κάτι σίγουρα καλό για όλους και πρωτίστως για την ομάδα...