Ολυμπιακός: Ο Κασάμι, το «δέσιμο» με Εμβιλά και ο Χουάνγκ

Η παρουσία του Παϊτίμ Κασάμι έδειξε από την αρχή τη σημασία του Ελβετού για το κέντρο του Ολυμπιακού. Η «χημεία» του με τον Εμβιλά και η αναμονή του Ιν-Μπομ

Ολυμπιακός: Ο Κασάμι, το «δέσιμο» με Εμβιλά και ο Χουάνγκ

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει δείξει από τις πρώτες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό τόσο στα φιλικά της Ισπανίας όσο και σε αυτό με τη Νότιγχαμ ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να αποδειχτεί άμεσα κομβικός για την προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν και τους στόχους που έχει.

Πέραν της απόδοσης του Ελβετού άσου και της ταχύτατης προσαρμογής του σε ένα γνώριμο γι΄αυτόν περιβάλλον έχει εξίσου μεγάλη σημασία η καλή συνεργασία που βγάζει από το πρώτο διάστημα με τον Γιαν Εμβιλά, παίζοντας είτε δίπλα είτε πιο μπροστά από τον Γάλλο άσο. Συνδέοντας ουσιαστικά τις γραμμές του Ολυμπιακού.

Σε λίγες μέρες θα είναι ξανά στις επάλξεις και ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ με τον Μίτσελ να ξέρει καλά ότι έχει ποδοσφαιριστές στο κέντρο που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Και με σκοπό φυσικά να τους αξιοποιήσει όλους στο έπακρο, δίχως να αποκλείεται σε αρκετά παιχνίδια να παίζουν μαζί και οι τρεις. Είτε από την αρχή είτε στη διάρκεια κάποιων αγώνων.