Ολυμπιακός: Τα τρία σχήματα που δοκίμασε ο Μίτσελ

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα ο Μίτσελ δούλεψε και σε κάποιους σχηματισμούς που έχει στο μυαλό του.

Ολυμπιακός: Τα τρία σχήματα που δοκίμασε ο Μίτσελ

Πώς δηλαδή θα παρατάσσει την ομάδα του στα παιχνίδια που έχει μπροστά της. Το ένα σχήμα είναι το 4-3-3, το οποίο το είδαμε και στα φιλικά παιχνίδια.

Μάλιστα, με αυτήν τη διάταξη ο Ισπανός προπονητής είχε βάλει και σαν «εξάρι» τον Κασάμι, δείχνοντας πως είναι ένας παίκτης που τον υπολογίζει γι’ αυτήν τη θέση.

Τον Ελβετό τον είδαμε να παίζει και ως «οχτάρι» με τον Εμβιλά, ωστόσο, να παίρνει θέση μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού. Εκτός αυτού είδαμε και το 4-2-3-1 και σε ένα τέτοιο σχήμα ο Χάμες Ροντρίγκες έπαιρνε κατά κύριο λόγο τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Επίσης πολλές φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας -αλλά και στα φιλικά- είδαμε και το 4-4-2. Σε αυτό το σχήμα έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε πως υπήρχε και ο ξεκάθαρος σχηματισμός του έχοντας μπροστά τον Ελ Αραμπί με τον Μπακαμπού.

Οι δυο τους έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σταντάρ Λιέγης και τα πήγαν αρκετά καλά, γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον Μίτσελ. Βέβαια, είδαμε στο πλάι του επιθετικού, είτε αυτός ήταν ο Μπακαμπού είτε ο Ελ Αραμπί, να πηγαίνει άλλος παίκτης. Δηλαδή να παίζει σαν δεύτερος επιθετικός ο Μασούρας ή ο Φορτούνης.

Πάλι, όμως, το σχήμα ήταν με δύο επιθετικούς και φαίνεται πως αυτήν τη διάταξη θα τη δούμε αρκετές φορές από εδώ και πέρα.