Ολυμπιακός: Συγκινητικό αντίο Ροντινέι σε Νταβίντ Λουίζ

Ο Ροντινέι ταξιδεύει για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και αποχαιρέτησε θερμά τον Νταβίντ Λουίζ με τον οποίο έπαιξαν μαζί στην Φλαμένγκο. 

Ολυμπιακός: Συγκινητικό αντίο Ροντινέι σε Νταβίντ Λουίζ

Ο Ροντινέι ήταν συμπαίκτης στην Φλαμένγκο με τον Νταβίντ Λουίζ και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό θέλησε να αποχαιρετίσει με θερμό τρόπο μέσω των social media τον 35χρονο διεθνή άσο με την πολύ σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη.

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού έγραψε για το πόσο πολύ βοηθήθηκε αγωνιστικά από τη συνύπαρξή του με τον πρώην άσο των Τσέλσι, Άρσεναλ, Παρί και Μπενφίκα, ο οποίος από τον Σεπτέμβρη του 2021 συνεχίζει στην Φλαμένγκο για τα τελευταία «ένσημα» της σπουδαίας καριέρας του.

«Είσαι αδερφός μου γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες μου συμπεριφέρθηκες σαν αδερφός», έγραψε ο Ροντινέι για τον Νταβίντ Λουίζ τονίζοντας ότι ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής «μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορούσα καν να σκεφτώ για το ποδόσφαιρο. Με έκανε καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο και γι΄αυτό θα είμαι πάντα δίπλα του και θα τον αγαπώ», είπε φεύγοντας από την Φλαμένγκο για τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι. Δείχνοντας το σεβασμό του για τη σχέση του στο γήπεδο και ως φίλος με τον Νταβίντ Λουίζ.