Λαμία – Βόλος 1-3: Νίκη με ανατροπή στο «Αθανάσιος Διάκος», τραυματίστηκε ο Μπεχαράνο

Ο Βόλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5’ κέρδισε τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» με 3-1. Σκόραρε ο Αργεντινός Γκάγκι, τραυματίστηκε ο Μπεχαράνο.  

Λαμία – Βόλος 1-3: Νίκη με ανατροπή στο «Αθανάσιος Διάκος», τραυματίστηκε ο Μπεχαράνο

Εκτός έδρας φιλική νίκη για τον Βόλο στο «Αθανάσιος Διάκος». Κέρδισε με 3-1 τη Λαμία, σε ένα ματς όπου σκόραρε ο Αργεντινός άσος Έντσο Γκάγκι που αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό. Τραυματίστηκε για τη Λαμία ο Ντάνι Μπεχαράνο στο γόνατο.

Η Λαμία μπήκε δυνατά και μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ με τον Ντε Βινσέντι (πλασέ στην κίνηση) μετά την εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του.

Μετά το 20’ ο Βόλος ισορρόπησε και κατάφερε στο 24’ να ισοφαρίσει με καταπληκτικό τέρμα του Ντέλετιτς, ο οποίος απέφυγε τους Κορνέζο, Νούνιες και με πανέμορφο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι (1-1). Στο 31’ ο Βόλος είχε και δοκάρι με τον Βίκτορ Φερνάντες (σέντρα σουτ).

Στην επανάληψη είχαμε αλλαγές από το ξεκίνημα, με τον Σάββα Παντελίδη μάλιστα στη Λαμία, να προχωράει και σε αλλαγή σχηματισμού. Έπαιξε με 3-5-2, με τον Σιμόν να πηγαίνει στην τριάδα της άμυνας και τον Προβυδάκη να παίζει δεξιά. Μετά και τις αλλαγές των Σλίβκα, Βασιλακάκη, η Λαμία συνέχισε με 3-4-1-2, με τον Σάββα Παντελίδη να δοκιμάζει πράγματα αφού ανέλαβε την ομάδα μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Ματίγια με πέναλτι (δόθηκε σε χέρι του Μπεχαράνο τη στιγμή που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και γλίστρησε, μετά το γύρισμα του Λούνα από αριστερά) στο 68’ έγραψε το 1-2 για την ομάδα του Βόλου, στην πρώτη ουσιαστικά φάση του β’ ημιχρόνου.

Στα τελευταία λεπτά αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο ο Ντάνι Μπεχαράνο (στο γόνατο χτύπησε και υπάρχει αγωνία φυσικά), ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 87’ ο Γκάγκι έστρωσε στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος πλάσαρε με την μπάλα μετά τον Σαράνοφ να χτυπά στο δεξί δοκάρι αλλά ο Αργεντινός είχε ακολουθήσει τη φάση και από κοντά πέτυχε το 1-3.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης (46’ Σαράνοφ), Σιμόν (66’ Σιμόν), Αντέτζο (66’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (66’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (59’ Σλίβκα), Νούνιεζ (46’ Μπεχαράνο, 85' Προβυδάκης), Τσιλούλης (46’ Προβυδάκης, 75’ Βασιλαντωνόπουλος), Ντε Βινσέντι (59’ Bασιλακάκης), Γιακουμάκης (75’ Τσούκαλος), Μανούσος (46’ Μποάκιε).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (46’ Κλέιμαν), Ουές (70’ Άλχο), Λούνα (70’ Τάχατος), Εσκοβάλ (86’ Τριανταφύλλου), Πίρινεν, Μεταξάς (70’ Λυμπεράκης), Ματίγια, Ντέλετιτς (70’ Γκάγκι), Νοκέρτ (86’ Ασλανίδης), Φερνάντεζ (46’ Μεσκίδα), Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς).