Ολυμπιακός: Η αποσυμφόρηση του ρόστερ και οι υποψήφιοι για δανεισμό

Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι υποψήφιοι να παραχωρηθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ολυμπιακός: Η αποσυμφόρηση του ρόστερ και οι υποψήφιοι για δανεισμό

Ήταν δεδομένο από την πρώτη στιγμή πως όσοι ταξίδεψαν στην Ισπανία για την προετοιμασία του Ολυμπιακού δεν είχαν εξασφαλισμένη τη θέση τους στο ρόστερ της ομάδας. Για ορισμένους ήταν μία ευκαιρία να φέρουν τούμπα τα προγνωστικά και γι’ άλλους η κατάσταση σίγουρα δεν θα άλλαζε.

Μετά το δεκαήμερο στην Εστεπόνα ο Μίτσελ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για το ρόστερ των Πειραιωτών αν και γνώριζε από πριν τι θέλει να κάνει. Ένας ποδοσφαιριστής που περίμενε να δει αυτές τις ημέρες ήταν ο Ντορόν Λάιντνερ. Ο Ισραηλινός δεν έπεισε με την παρουσία του. Έδειξε πολύ αγχωμένος και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον προπονητή του. Θα αναζητηθεί ομάδα για να δοθεί δανεικός.

Ο Τζος Μπόουλερ από την πλευρά του δεν τα έχει πάει άσχημα στον ισπανικό νότο. Έχει κάνει καλή προετοιμασία, όμως, μοιάζει δύσκολο να μείνει. Δεν είναι όμως και εύκολο να αποχωρήσει, διότι έχει παίξει και στην Μπλάκπουλ και στον Ολυμπιακό. Η πρώην ομάδα του είχε δείξει ενδιαφέρον να τον πάρει δανεικό και αν επιμείνει δεν θα είναι έκπληξη να συνεχίσει εκεί.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν αρκετά σοβαρός στην προετοιμασία. Φάνηκε πως ο παραγκωνισμός τον ταρακούνησε και το πάλεψε αρκετά. Είναι δύσκολο να βρει θέση σε αυτό το ρόστερ και το ιδανικό γι’ αυτόν θα ήταν να πάει κάπου δανεικός για να παίξει. Και εκεί είναι το δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν να τον παραχωρήσουν με αρκετούς όρους έτσι ώστε να εξασφαλίσουν χρόνο συμμετοχής και φυσικά δεν έχουν σκοπό να συζητήσουν καμία οψιόν αγοράς. Το προσεχές διάστημα, πάντως είναι αρκετά σημαντικό και για τους τρεις αν και οι δύο τελευταίοι δεν είναι απίθανο να παίξουν κιόλας.