Παναιτωλικός – Άντερλεχτ 1-2: Φιλική ήττα στο Ηράκλειο (highlights)

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στο Ηράκλειο από την Άντερλεχτ με 2-1 σε φιλικό αγώνα. Το μυαλό όλων στον Μιχάλη Μπακάκη

Παναιτωλικός – Άντερλεχτ 1-2: Φιλική ήττα στο Ηράκλειο (highlights)

Φιλική ήττα (1-2) για τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο από την Άντερλεχτ όπου τραυματίστηκε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Στο 6’ μετά την ωραία ενέργεια του Σίλβα, ο Μουρίγιο τελείωσε υπέροχα τη φάση για το 1-0. Στο 25ο λεπτό μετά το λάθος του Λιάβα, ο Ανέστης είπε όχι στον Σίλβα και κράτησε το 1-0.

Ένα λεπτό μετά (26’), είχαμε την πρώτη σημαντική ευκαιρία, με τον Καρέλη, για τον Παναιτωλικό. Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου είχε και ένα τακουνάκι που πέρασε άουτ στο 34’. Στο 36’ ο Νταγκό με υπέροχη ατομική ενέργεια βρέθηκε φάτσα με το 1-1 αλλά ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ είπε όχι. Στο 43’ ο Ανέστης είπε και πάλι όχι στον Σίλβα.

Το δεύτερο ημίχρονο με δυο καλές κεφαλιές Σίλβα (50’), Ξενιτίδη (60’) ενώ στο 63’ ο Καρέλης είχε προβολή στην κίνηση με την μπάλα να περνά άουτ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει τη μεγάλη φάση. Στο 84’ η Άντερλεχτ άγγιξε το 2-0 με τον Ρεφαέλοφ αλλά ο Ανέστης έβγαλε με τα πόδια τη σέντρα σουτ.

Για την Άντερλεχτ ο Άρνσταντ στο 87’ με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2 αλλά δύο λεπτά μετά ο Σενγκέιλα μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Νταγκό, Μόρσεϊ, Καρέλης. Έπαιξαν και οι Σενγκέιλα, Ξενιτίδης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Πέδρο, Βαρόνε, Τσιγγάρας, Αναστασόπουλος.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Βαν Κρομπρουγκ (62΄Κοούζεμανς), Μουρίγιο, Ντελκρουά, Σαντικί, Μπουτέρα, Ντιαβαρά, Βερσαρέν (46΄Άρμστααντ), Ασιμέρου (46΄Ραφαέλοφ), Στρόκενς, Φάμπιο Σίλβα, Ελ Χατζ.