Ολυμπιακός: Στιούαρτ και Κοβνάτσκι για την επίθεση

Κοιτάζει προς όλες τις κατευθύνσεις ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι Πειραιώτες μάλιστα φέρονται να κινούνται και για επιθετικό. Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, ο Νταβίντ Κοβνάτσκι είναι παίκτης που φέρεται να απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Στιούαρτ και Κοβνάτσκι για την επίθεση

Ο 25χρονος Πολωνός ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ με την οποία έχει πετύχει επτά γκολ και επτά ασίστ. Είναι ένα όνομα που έχει προκύψει από δημοσιεύματα του εξωτερικού, αλλά δεν φαίνεται να είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο η περίπτωσή του να έχει απορριφθεί.

Εκτός από τον Κοβνάτσκι στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται και το όνομα του Ρος Στιούαρτ. Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό της Σάντερλαντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Οι «μαύρες γάτες» θέλουν να «δέσουν» τον ποδοσφαιριστή με νέο συμβόλαιο, αλλά εκείνος από την πλευρά του δεν δείχνει να είναι και τόσο ζεστός να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Φέτος ο Στιούαρτ έχει παίξει σε επτά παιχνίδια με τη Σάντερλαντ και έχει πετύχει επτά γκολ. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως στο ρόστερ του Ολυμπιακού ανήκει και ο Ουί-Τζο και θα πρέπει να φύγει κάποιος από τους επιθετικούς για να έρθει άλλος.