Πάρντιου: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στο φιλικό του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα.

Πάρντιου: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να δέχτηκε δύο γκολ, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Άλαν Πάρντιου τόνισε στις δηλώσεις του πως το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους «κίτρινους», καθώς θα ήταν άδικο να γνωρίσουν την ήττα.

Ο προπονητής του Άρη είπε για τον αγώνα: «Σήμερα παίξαμε σε ένα διαφορετικό σύστημα, πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε. Για μας ήταν ένα χρήσιμο φιλικό παιχνίδι. Γενικώς έμεινα ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας, παρότι είχαμε πρόβλημα στο πρέσινγκ. Δεν μας άξιζε το 0-2 αλλά το αποτέλεσμα διορθώθηκε στο τέλος. Μπορώ να πω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, έστω καθυστερημένα. Από εκεί και πέρα είχαμε κι μείς 2-3 παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν σήμερα. Η επιστροφή του Ντουκουρέ είναι το μεγαλύτερο κέρδος ο οποίος μάλιστα ήταν θετικός».

Για το ντεμπούτο του Έντουιν Ροντρίγκες είπε: «Καταρχήν ο Έντουιν έχει συνηθίζει να παίζει σε διαφορετικό σύστημα, οπότε ήταν λίγο δύσκολο γι’ αυτόν. Παρόλο αυτά είχε καλές επαφές και στιγμές στο παιχνίδι. Η γενική εικόνα μου είναι θετική».

Για το αν ο τραυματισμός του Ενκουλού μπορεί να τον βάλει σε σκέψεις ως προς τη χρησιμοποίηση του 3-5-2 σχολίασε: «Είναι πρόβλημα για την ομάδα ο τραυματισμός του Ενκουλού αλλά δεν επηρεάζεται το σύστημα. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια και είναι σημαντικό να έχεις εναλλακτικές επιλογές. Η ομάδα έπαιξε και στο προηγούμενο παιχνίδι το 3-5-2 γιατί έχει τους παίκτες για να το υποστηρίξει. Είναι μια εναλλακτική επιλογή για μας. Καθώς θα παίξουμε με την ίδια ομάδα τρεις φορές σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα είναι σημαντικό να τους βάλουμε ερωτήματα και προβληματισμούς».