Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει για το φιλικό με τη Σταντάρ

Ο Μίτσελ άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα που  θα παρατάξει στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει για το φιλικό με τη Σταντάρ

Στη Μαρμπέγια, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από την Εστεπόνα, ο Ολυμπιακός θα παίξει την Κυριακή (4/12, 16:00, CS1) το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρ Λιέγης σε ένα ματς που αναμένονται αρκετές δοκιμές από τον Μίτσελ.

Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο Ισπανός προπονητής στις δύο προπονήσεις που έγιναν το Σάββατο (3/12) στο προπονητικό κέντρο της Εστεπόνα. Ο Ισπανός έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικές δοκιμές στο αρχικό σχήμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόουτς θέλει να δοκιμάσει τα πάντα αυτή την περίοδο της προετοιμασίας και θα το κάνει σε ένα ματς αρκετά δυνατό κόντρα στη βελγική ομάδα. Συγκεκριμένα ο Μίτσελ θα διατηρήσει ίδια κάποια πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χάντερσφιλντ, αλλά είναι διατεθειμένος κατά κύριο λόγο να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.

Ο Πασχαλάκης είναι βέβαιο ότι θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, ενώ στο πρώτο φιλικό δεν είχε παίξει καθόλου. Βρουσάι, Ντόι, Ρέτσος και Ρέαμπτσιουκ θα παίξουν στην άμυνα με τους Κασάμι, Εμβιλά και Αγκιμπού στη μεσαία γραμμή. Μασούρας, Γκάρι και Μπιέλ θα αγωνιστούν στην επίθεση για τους Πειραιώτες.