Ολυμπιακός: Αλλαγμένος ο Μπόουλερ

Ο Τζος Μπόουλερ έχει πάρει τα πάνω του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ καθημερινά να ασχολείται πολύ μαζί του.

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος ο Μπόουλερ

Άλλος άνθρωπος είναι ο Τζος Μπόουλερ και το δείχνει καθημερινή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Άγγλος που έχει αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες από τον Μίτσελ φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω ψυχολογικά. Και οι συμπαίκτες του έχουν να το λένε πως πλέον είναι χαρούμενος, χαμογελαστός και το απολαμβάνει.

Ο Μίτσελ βλέπει από τον παίκτη του πρόοδο καθημερινά και το βασικό είναι πως ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του το πρώτο πράγμα που ζητάει ο Μίτσελ από τον 23χρονο εξτρέμ είναι να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του.

Στον Μπόουλερ αρέσει να κάνει μία ντρίμπλα παραπάνω, αλλά ο Ισπανός του έχει εξηγήσει πως θέλει να το αποφεύγει αυτό και να είναι πιο απλός στο παιχνίδι του. Θέλει και από τον Μπόουλερ να μην κουβαλάει τη μπάλα και να βοηθάει με τη σειρά του στη γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Άγγλος ανταποκρίνεται μέχρι τώρα στα «θέλω» του προπονητή του με αποτέλεσμα να έχει ανέβει αρκετά και στην ιεραρχία των εξτρέμ. Μένει να φανεί πως θα τον διαχειριστεί το επόμενο διάστημα ο 59χρονος κόουτς, ο οποίος έχει αρχίσει να του δίνει περισσότερες ευκαιρίες και να τον έχει βάλει για τα καλά στο κόλπο.

Ο Μίτσελ, πάντως ασχολείται πολύ με τον Μπόουλερ και αυτό είναι γεγονός που αν μη τι άλλο τον έχει βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά. Γενικά, πάντως έχει κερδίσει θέσεις στην ιεραρχία των εξτρέμ.