Λαμία – Λεβαδειακός 0-0: Ισοπαλία στο ντεμπούτο Παντελίδη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της Λαμίας με τον Λεβαδειακό στο «Αθανάσιος Διάκος». Ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΣ για τον Σάββα Παντελίδη. 

Λαμία – Λεβαδειακός 0-0: Ισοπαλία στο ντεμπούτο Παντελίδη

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και Λεβαδειακός στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Φθιώτιδας.

Στο 8’ είχε δοκάρι η Λαμία με τον Γιακουμάκη και στη συνέχεια της φάσης ο Ντε Βινσέντι σούταρε από πλεονεκτική θέση άουτ.

Στο 14’ ο Σκβάρκα σούταρε πάνω στον Σιμόν και ένα λεπτό αργότερα, ο Τσιριγώτης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή του Γκαραβέλη αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε. Στο 28’ κεφαλιά του Μπεχαράνο πέρασε μόλις άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους.

Ο Σάββας Παντελίδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα στην επανάληψη και ο μοναδικός που παρέμεινε από το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Τσούκαλος ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Γιακουμάκη.

Στο 46’ ο Βασιλαντωνόπουλος (ντεμπούτο κι αυτός) από τα δεξιά έκανε μία σέντρα σουτ, αλλά ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε, ενώ και ο Σαράνοφ είπε όχι στον Λούα Λούα.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Κορνέζος, Μπενίτεζ, Σιμόν, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Γιακουμάκης, Καραμάνος. Επαιξαν και οι

Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Γκοράνοφ, Μπάμπης, Μποάκι, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Μπάχανακ, Χάμοντ, Ντεντάκης, Τσιριγώτης, Νίκας, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Σκβάρκα. Επαιξαν και οι Στογιάνοβιτς, Σαντομιέρσκι, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Μεχία, Λούα Λούα, Σακό, Γιαννιώτας, Αντριάν, Ντουκαρά.