Ολυμπιακός: Το ρεσιτάλ Ελ Αραμπί και το απρόοπτο με Λάιντνερ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδωσε ρεσιτάλ στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ για τον Ολυμπιακό προέκυψε πρόβλημα με τον Λάιντνερ.

Ολυμπιακός: Το ρεσιτάλ Ελ Αραμπί και το απρόοπτο με Λάιντνερ

Την εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί τη γνωρίζουν όλοι. Κανείς δεν περίμενε το φιλικό με τη Χάντερσφιλντ ή την προετοιμασία στην Εστεπόνα για να μάθει τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο Μαροκινός επιθετικός. Στο ματς με τους Άγγλους ο Ελ Αραμπί χρειάστηκε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει και να επιβεβαιώσει πως είναι κορυφαίος επιθετικός του Ολυμπιακού.

Ο 35χρονος φορ φρόντισε και στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (2/12) να δείξει στους συμπαίκτες του πως το έχει το γκολ στο… αίμα του. Σε άσκηση που έγινε με τελειώματα φάσεων ο Ελ Αραμπί έχει δώσει πραγματικό ρεσιτάλ.

Χωρίς ίχνος υπερβολής έχει ευστοχήσει σε όλες του τις προσπάθειες. Παρά το γεγονός ότι ο Πασχαλάκης επιχείρησε πολλές φορές να τον σταματήσει ο Γιουσέφ είχε τον τρόπο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Πραγματικό σόου από τον Μαροκινό, ο οποίος είναι πολύ ανεβασμένος.

Κατά τα άλλα την Παρασκευή προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς όλοι όσοι έπαιξαν ως αλλαγή με τη Χάντερσφιλντ και εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Δεν έλειψαν, ωστόσο και τα απρόοπτα για τον Ολυμπιακό. Ο Ντορόν Λάιντνερ αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί του γόνατο. Ο παίκτης ακολούθησε παγοθεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Όσον αφορά στον Μαρσέλο που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ στην προπόνηση της Παρασκευής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Βραζιλιάνος, πάντως έδειξε πράγματι να είναι καλύτερα και να πατάει το πόδι του χωρίς πρόβλημα.