Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1: Φιλική νίκη με ανατροπή (highlights)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Χάποελ Μπερ Σερβά με 3-1 στην Κύπρο σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα. 

Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1: Φιλική νίκη με ανατροπή (highlights)

Με νίκη ξεκίνησε τις φιλικές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, στο πλαίσιο της χειμερινής του προετοιμασίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Χάποελ Μπερ Σεβά με 3-1.

Η ομάδα του Ισραήλ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της τελική προσπάθεια. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, έσπασαν ψηλά την πίεση του Παναθηναϊκού και έφυγαν στην αντεπίθεση. Ο Σελμανί με ωραίο γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 27'.

Η απάντηση των «πράσινων» ήρθε με τη συμπλήρωση του 40ου λεπτού. Αφού πρώτα έκλεψαν τη μπάλα, ο Πέρεθ έκανε το γύρισμα και ο Σαβιέρ με γυριστό σουτ χρίστηκε σκόρερ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 71' ο Τσέριν εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Σιδεράς πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του για πρώτη φορά στο ματς.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το τρίτο και τελευταίο γκολ του Παναθηναϊκού. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σιδεράς έπιασε μια κεφαλιά και ο Πούγγουρας από κοντά με το κεφάλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σάρλια (58’ Σιδεράς), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ (46’ Σάντσες), Τσόκαϊ, Πέρεθ (46’ Τσέριν), Κυριόπουλος, Σαβιέρ (58’ Συμεωνίδης), Μπερνάρ (46’ Κρυπαράκος), Καμπετσής (58’ Σπόραρ).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Γκλάζερ, Νταντιά, Αμπού (46’ Μοτασέμ), Μπλόριαν, Αβίβ (46’ Τίμπι), Γκορντάνα (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ελίας (62’ Γιεχεζκέλ), Ανσά (46’ Μίχα), Παούν (62’ Λόπες), Γιοζέφι (46’ Μάρτινς), Σελμανί (46’ Χεμέντ).