Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΠΟΝΑ: Ο Oλυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 τη Χάντερσφιλντ, με το ματς να διεξάγεται στο γήπεδο όπου γίνονται οι προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ

Όλες αυτές τις ημέρες ο Μίτσελ έχει τρέξει αρκετά τους ποδοσφαιριστές του σε μία προσπάθεια να τους βελτιώσει τη φυσική κατάσταση. Στην αποψινή αναμέτρηση ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Θα κάνει κάποιες δοκιμές σχημάτων, αλλά εκείνο που τον ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να δει από τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για παιχνίδι προετοιμασίας, με τον 59χρονο προπονητή να δοκιμάζει και κάποια σχήματα που έχει δουλέψει στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Αν και αυτές τις ημέρες δεν έχει δείξει να πηγαίνει σε μία συγκεκριμένη ενδεκάδα, σήμερα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει ένα σχήμα που έχει στο μυαλό του να στηριχτεί πάνω του με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον στην αποψινή αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ εστιάζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο Μαρσέλο για τον οποίο έχει γίνει μεγάλη κουβέντα το τελευταίο διάστημα και φυσικά περιμένει και ο κόσμος να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο Φορτούνης είναι παίκτης που θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και μέχρι τώρα στις προπονήσεις δείχνει να πατάει καλά στα πόδια του. Ο Κασάμι έχει το ενδιαφέρον του, αφού θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι τώρα έχει κάνει μία συμμετοχή με τη Β’ ομάδα. Φυσικά και ο Λάιντνερ είναι ένας παίκτης που αναμένεται να δούμε τι ρόλο θα του δώσει ο Μίτσελ.