Άρης: Περιμένει την αποδέσμευση του Νταρίντα

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν στον Άρη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν την αποδέσμευση του παίκτη από την Χέρτα Βερολίνου

Άρης: Περιμένει την αποδέσμευση του Νταρίντα

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν στον Άρη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βλάντιμιρ Νταρίντα και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα αποδέσμευσής του από την Χέρτα Βερολίνου. Να σημειώσουμε ότι δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fussball- nachrichten.de», η οποία επικαλείται πηγές της «Bild», αναφέρει ότι είναι δεδομένη η απόφαση αποδέσμευσης του 32χρονου ποδοσφαιριστή, χωρίς η Χέρτα να απαιτεί οικονομικά ανταλλάγματα.

Το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Φρέντι Μπόμπιτς έχει πολλά να κάνει στις επόμενες εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής θέλει να ελαφρύνει το ρόστερ της Χέρτα. Στους Ζίφουικ, Πέκαρικ, Σέλκε και Νταρίντα θα δοθεί η ελευθέρας τους δίχως οικονομική απαίτηση παρότι έχουν συμβόλαια με την ομάδα. Αυτό δείχνει πιο ξεκάθαρο στην περίπτωση του Νταρίντα ο οποίος φημολογείται ότι θα μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης».