Ολυμπιακός: Πιο ενεργός ο Μίτσελ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΠΟΝΑ: Ελέγχει τα πάντα ο Μίτσελ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πιο ενεργός ο Μίτσελ

Τον Μίτσελ τον έχουμε ζήσει σε ακόμα δύο προετοιμασίες με τον Ολυμπιακό. Τότε γινόταν μεγάλη κουβέντα για τον ρόλο που είχαν οι βοηθοί του και κυρίως ο Βίκτορ Σάντσεθ. Πράγματι, στις πρώτες δύο προετοιμασίες και ειδικά στην πρώτη του με τους Πειραιώτες ο Βίκτορ είχε πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν απείχε ο Μίτσελ, αλλά είχε δώσει αρκετό χώρο στον βοηθό του.

Στην Εστεπόνα η εικόνα του Ισπανού προπονητή είναι διαφορετική. Είναι πολύ πιο ενεργός στην προπόνηση και δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός χτίζεται γύρω του από εδώ και πέρα. Περνάνε τα πάντα από τα χέρια του. Αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό και αυτός δίνει τις οδηγίες.

Ελέγχει τα πάντα ο 59χρονος τεχνικός που δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Και το επισημαίνουμε, διότι ήταν άλλο το στυλ που δούλευε τα προηγούμενα χρόνια και φαίνεται πως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Συμμετέχει στην προπόνηση κάνοντας παρατηρήσεις όταν βλέπει ότι κάτι δεν λειτουργεί έτσι όπως θέλει και γενικά έχει κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι αυτός είναι το μεγάλο αφεντικό, με τον καθένα φυσικά να έχει τον ρόλο του.

Όταν χωρίζονται σε δύο γκρουπ οι παίκτες, ο Χουάν Κάρλος Μαντιά Λορένθο αναλαμβάνει μαζί με τον Μίτσελ το ένα και ο Αντριάν Γκονθάλεθ Μοράλες με τον Ενρίκε Σανθ Ραμίρεθ το άλλο.