Ο Ροντινέι, το Μουντιάλ και ο Ολυμπιακός

Συνεχίζεται η κριτική στην Βραζιλία για το ότι δεν είναι στην αποστολή του Κατάρ ο Ροντινέι. Στις ΗΠΑ ο παίκτης με την οικογένειά του ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό 

Ο Ροντινέι, το Μουντιάλ και ο Ολυμπιακός

Στις ΗΠΑ για διακοπές με την οικογένειά του βρίσκεται ο Ροντινέι και ανέβηκαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τον ίδιο και τα τρία παιδιά του στην Disneyland, την ώρα που ο 30χρονος μπακ ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και του ταξιδιού του στην Ελλάδα μόλις ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες.

Για τον Ροντινέι υπάρχει κριτική προς τον Τίτε από πολλούς Βραζιλιάνους στα social media μετά και το πανό στον αγώνα με την Ελβετία, στο οποίο οπαδός είχε γράψει ότι θα έπρεπε να είναι στην ομάδα και ο συγκεκριμένος παίκτης. Ως γνωστόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας πήρε τον Ντάνι Άλβες για τιμητικούς λόγους στην αποστολή, αλλά έχει μείνει χωρίς κλασικό δεξί μπακ και αναγκάζεται να βάζει εκεί στόπερ, όπως συνέβη με τον Μιλιτάο.

Στην Βραζιλία μίλησε και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, η οποία τόνισε ότι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους και εν συνεχεία θα αποφασιστεί τι θα γίνει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή τη φορά ο ποδοσφαιρικός προορισμός του Ροντινέι θα είναι σε άλλη χώρα. Το πλάνο είναι να έρθει στην Ελλάδα μετά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Ισπανία και να μπει στις προπονήσεις, αφού δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από την 1η Γενάρη.