Ολυμπιακός: Το προπονητικό κέντρο και η επένδυση 4.000.000€ (vid)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΠΟΝΑ: Ποιο είναι το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός στην Εστεπόνα για τη μίνι χειμερινή προετοιμασία του.

Ολυμπιακός: Το προπονητικό κέντρο και η επένδυση 4.000.000€ (vid)

Στο αθλητικό κέντρο «Αρόγιο Εμέντιο» θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός τη μίνι χειμερινή προετοιμασία του. Οι εγκαταστάσεις που προπονείται η ομάδα του Πειραιά αποτελούν μέρος του ομίλου του προπονητικού κέντρο της Μαρμπέγια. Τα γήπεδα βρίσκονται σε μία ήσυχη περιοχή πολύ κοντά στην παραλία. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων και ένα γήπεδο 7Χ7.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει επίσης ένα σύγχρονο γυμναστήριο που παρέχει τα πάντα στα κλαμπ που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Στο παρελθόν στο ίδιο γήπεδο έχει προπονηθεί η εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η Σάλτσμπουργκ, η Βικτόρια Πλζεν και η Μάιντς. Το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να πάνε στην προπόνηση με τα πόδια και να μην γίνεται χρήση του πούλμαν.

Στο μεταξύ οι εγκαταστάσεις αναμένεται να αναβαθμιστούν τα επόμενα χρόνια όπως ανακοινώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Εστεπόνα. Θα δημιουργηθούν επτά γήπεδα ποδοσφαίρου διαφόρων διαστάσεων. Θα υπάρχει ένα γήπεδο 11Χ11, ένα γήπεδο 7Χ7 με φυσικό γρασίδι και άλλο ένα με τεχνητό χλοοτάπητα, ενώ θα γίνουν και τέσσερα γήπεδα 5Χ5 με τεχνητό γρασίδι.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επέκταση των αποδυτηρίων που υπάρχουν και αναβάθμιση του γυμναστηρίου, το οποίο είναι αρκετά μικρό. Επίσης το σχέδιο περιλαμβάνει και ανάπλαση της γύρω περιοχής. Πρόκειται για ένα έργο που θα κοστίσει κάτι περισσότερο από 4 εκατ. ευρώ.