Ολυμπιακός: Το… θαύμα του Σωκράτη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΠΟΝΑ: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει καταφέρει σε χρόνο ρεκόρ να αρχίσει την σταδιακή του επιστροφή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Πως τα πηγαίνει στην προετοιμασία στην Εστεπόνα.

Ολυμπιακός: Το… θαύμα του Σωκράτη

Ένα μικρό θαύμα είναι αυτό που έχει καταφέρει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αφού στις 14 Νοεμβρίου έγινε γνωστή η ζημιά που έχει υποστεί. Ο Έλληνας στόπερ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και οι εξετάσεις είχαν δείξει θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Τότε οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα.

Θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν θα ταξίδευε στην Εστεπόνα για τη μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού. Τελικά ο Σωκράτης όχι απλά είναι στη νότια Ισπανία μαζί με την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά καθημερινά ανεβάζει στροφές.

Το πρωί της Τρίτης (29/11) έκανε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το απόγευμα, ωστόσο συμμετείχε στην άσκηση που έκανε ο Μίτσελ για τους αμυντικούς.

Ο Σωκράτης έπαιξε κανονικά με μπάλα και δείχνει να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Το γεγονός πως ανεβάζει στροφές σημαίνει πως με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ.

Και ο ίδιος και το τεχνικό επιτελείο, πάντως δεν δείχνουν να βιάζονται για να μπει σε φουλ ρυθμούς. Πηγαίνει συντηρητικά, κάνει το πρόγραμμα του και όταν θα κρίνουν θα ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς. Το ότι τα έχει καταφέρει και είναι στην προετοιμασία και κάνει μέρος της προπόνησης σημαίνει πολλά και για τον ίδιο και για την ομάδα.