Ολυμπιακός: Τους βγάζει το… λάδι ο Μίτσελ (vid)

Μεγάλη σε διάρκεια η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού με μεγάλη ένταση και αρκετό τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Τους βγάζει το… λάδι ο Μίτσελ (vid)

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα. Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πως έχει… άγριες διαθέσεις με σκοπό να «τρέξει» αρκετά τους παίκτες του και να τους βελτιώσει τη φυσική κατάσταση που είναι το πρώτο μεγάλο στοίχημα που θέλει να κερδίσει ο Ισπανός προπονητής.

Τη δεύτερη ημέρα στην Εστεπόνα οι Πειραιώτες έμειναν περίπου δύο ώρες στο προπονητικό κέντρο με τον Μίτσελ γι’ ακόμα μία φορά να τους βγάζει το… λάδι. Το πρόγραμμα είχε τα πάντα και σε φουλ ένταση. Αρκετό τρέξιμο, ασκήσεις τακτικής και διπλάκια σε μικρό χώρο.

Ο 59χρονος προπονητής θέλει να δουλέψει πολύ και σε θέματα τακτικής και να παρουσιάσει τον Δεκέμβριο μία ομάδα που θα έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Η πρωινή προπόνηση διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες με το θερμόμετρο να είναι στους 20 βαθμούς κελσίου και τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν στο χορτάρι μεγάλη διάθεση.

Στις 18:00 ώρα Ελλάδας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν την απογευματινή τους προπόνηση.

Δείτε και το βίντεο από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού…