Ολυμπιακός: Ο… αγριεμένος Μίτσελ και το «γκελ» στους Ισπανούς

Οι Ισπανοί έχουν δει με πολύ θετικό μάτι την παρουσία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα, ενώ ο Μίτσελ έδειξε με το… καλημέρα ότι είναι αποφασισμένος για σκληρή δουλειά.

Ολυμπιακός: Ο… αγριεμένος Μίτσελ και το «γκελ» στους Ισπανούς

Η Ισπανία είναι μία πολύ προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα με τεράστιες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και εθνικής ομάδας. Έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό το πώς αντιμετωπίζεται στην Ιβηρική από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει ένα αρκετά καλό όνομα στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη και ειδικά στην Ισπανία το όνομα τους «παίζει» αρκετά δυνατά. Λίγο ο Μίτσελ, λίγο ο Μαρσέλο, λίγο ο Χάμες και είναι ένα κλαμπ που δεν περνάει απαρατήρητο στην Ιβηρική.

Από χθες που έφτασε στην Εστεπόνα υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τα τοπικά Μέσα για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός του Μίτσελ και των αστέρων που έχουν λάμψει στη La Liga βρίσκεται στη νότια Ισπανία για να πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία.

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας, την ομάδα που κυριαρχεί στη χώρα της. Τους έχει κάνει εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός είναι πίσω στη βαθμολογία στο φετινό πρωτάθλημα.

Και ενώ οι Ισπανοί έχουν δει με θετικό μάτι την παρουσία του Ολυμπιακού ο Μίτσελ έδωσε το πρώτο του στίγμα στην απογευματινή προπόνηση. Αρκετό τρέξιμο είχε το… μενού για τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας. Μπήκε αγριεμένος ο Ισπανός προπονητής, αλλά τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι προθέσεις του. Είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουλέψει ο Ολυμπιακός και να καλύψει τα όποια κενά δημιουργήθηκαν από το καλοκαίρι.