«Τα έχει βρει με Ολυμπιακό ο Ροντινέι»

Σίγουροι για τη μεταγραφή του Ροντινέι στον Ολυμπιακό εμφανίζονται και σήμερα (28/11) στην Βραζιλία. Με την Γκρέμιο να έχει ήδη εντοπίσει... αντικαταστάτη του βασικού στόχου της. 

«Τα έχει βρει με Ολυμπιακό ο Ροντινέι»

Δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τη βεβαιότητα συμφωνίας του Ροντινέι για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό στα ρεπορτάζ της Δευτέρας (28/11) στην Βραζιλία. Οι συμπατριώτες του 30χρονου μπακ θεωρούν τελειωμένη τη μετακίνηση του παίκτη της Φλαμένγκο στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Ροντινέι τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ελληνική ομάδα», τονίζεται σε όλα τα βραζιλιάνικα media την ώρα που ομάδες οι οποίες τον είχαν στην ατζέντα τους και είχαν κάνει προσπάθεια για να τον κλείσουν, έχουν ήδη αναζητήσει άλλους παίκτες. Όπως για παράδειγμα η Γκρέμιο, για την οποία αναφέρονται ονόματα άλλων Βραζιλιάνων μπακ, καθώς «ο Ροντινέι είναι πλέον εκτός λίστας».

Στην Πορτογαλία υπήρχαν δημοσιεύματα ξανά για τον Αλμέιδα της Μπενφίκα, αλλά ο Ροντινέι όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος βασικός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού.