Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά στην Εστεπόνα (pics)

Την πρώτη του προπόνηση επί ισπανικού εδάφους πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξεκίνησε τη χειμερινή του προετοιμασία.

Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά στην Εστεπόνα (pics)

Η Εστεπόνα θα είναι η βάση του Ολυμπιακού για τις επόμενες ημέρες. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στη νότια Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή της προετοιμασία λόγω της διακοπής για το Μουντιάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην Ιβηρική Χερσόνησο το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) και δεν έχασαν χρόνο, αφού ξεκίνησαν ήδη δουλειά. Ο Μίτσελ πήγε τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο όπου θα γίνονται και οι προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Οι συνθήκες που έχουν συναντήσει οι Πειραιώτες στην Εστεπόνα είναι εξαιρετικές με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς κελσίου και σε τίποτα να μη θυμίζει χειμώνα. Καλοκαιρινό το σκηνικό και ιδανικό για να δουλέψει ο Μίτσελ με τους παίκτες του.

Αυτές οι ημέρες, άλλωστε είναι πολύ σημαντικές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Στο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός οι οικοδεσπότες είχαν αναρτήσει και ένα μεγάλο πανό για να καλωσορίσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.