Ολυμπιακός: «Κλαίνε» και στην Γκρέμιο για Ροντινέι

Η Γκρέμιο είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Ροντινέι, αλλά τώρα και εκεί λένε ότι ο παίκτης θα πάει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό του Μαρσέλο και του Χάμες. 

Ολυμπιακός: «Κλαίνε» και στην Γκρέμιο για Ροντινέι

«Βροχή» είναι τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία σχετικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του ελεύθερου από την Φλαμένγκο, Ροντινέι, στον Ολυμπιακό και ένα από αυτά κάνει λόγο για την απογοήτευση που υπάρχει σε μία ομάδα της χώρας, την Γκρέμιο.

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος κατόπιν έντονης επιθυμίας του προπονητή του, Ρενάτο Πορταλούπι, είχε κάνει πολύ προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο Βραζιλιάνο μπακ και είχε σχεδόν πιστέψει ότι θα τα κατάφερνε να τον εντάξει στο δυναμικό του για τη νέα σεζόν στην Βραζιλία.

«Τώρα, όμως, αυτό φαίνεται ότι δεν θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Ροντινέι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Για να γίνει συμπαίκτης του Μαρσέλο και του Χάμες Ροντρίγκες, δύο πρώην μεγάλων αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης που συνεχίζουν την καριέρα τους στην ελληνική ομάδα», γράφουν στην Βραζιλία.