Ολυμπιακός: Ο Άρης και η προοπτική του Κατάρ για τον Αμπουμπακάρ

Δεν είναι μυστικό ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά απασχολεί τον Άρη, αλλά την ίδια στιγμή φέρεται να βρίσκεται στα πλάνα και του Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Γκαράφα.

Ολυμπιακός: Ο Άρης και η προοπτική του Κατάρ για τον Αμπουμπακάρ

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία. «Κόπηκε» από τον Μίτσελ, καθώς ήταν ολοφάνερο εδώ και καιρό ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν τον υπολόγιζε για τη συνέχεια της σεζόν.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μαυριτανού επιθετικού. Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται ότι ο Άρης θα επιθυμούσε να τον πάρει πάλι πίσω.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται έτοιμος να κάνει κίνηση για τον Αμπουμπακάρ, προκειμένου να τον πάρει μαζί του στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ.

Για την ώρα, ο Αφρικανός επιθετικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Θα ζυγίσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και αναλόγως θα πράξει.

Εντούτοις, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκείνος που επέμενε για την απόκτησή του αρχές καλοκαιριού και είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Παρόλα αυτά, ο Αμπουμπακάρ δεν δικαιολόγησε σε κανένα παιχνίδι την «κάψα» του Μαρτίνς να τον πάρει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είχε ταλαιπωρηθεί με έναν τραυματισμό το καλοκαίρι, αλλά με την επιστροφή του στη δράση δεν έπεισε τον Μίτσελ και για αυτό το λόγο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Ισπανία το πρωί της Δευτέρας (28/11).