Ολυμπιακός: Τριήμερο εξελίξεων με Μαντσίνι

Σήμερα (26/11) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του Άρη ο Ντανιέλ Μαντσίνι, για τον οποίο έχουν καλή άποψη στον Ολυμπιακό και προ ημερών υπήρχε η αίσθηση ότι αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα για τη χειμερινή περίοδο.

Ολυμπιακός: Τριήμερο εξελίξεων με Μαντσίνι

Ο Μαντσίνι, που έχει τσακωθεί με τον Άρη και όλοι οι δρόμοι τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου, περιμένει από την πλευρά του τις εξελίξεις από το μέτωπο του Ολυμπιακού.

Δεν το έχει κρύψει, άλλωστε, ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά παρά το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και της... κρυάδας που έφαγε το καλοκαίρι με το «όχι» του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτησή του.

Από σήμερα μπαίνουμε σε ένα τριήμερο εξελίξεων για τον Μαντσίνι. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν θα κατηφορίσει τελικά στον Πειραιά και θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία ή θα πάει κάπου αλλού. Με όλα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή και Άρη, το σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες είναι να παραμείνει στο Χαριλάου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ